Carregant Esdeveniments

Aquest 2018, la Flama del Canigó arriba de nou a Sabadell!

Actes i activitats
Dissabte, 23 de juny de 2018, a partir de les 6 de la tarda

Un any més, diverses entitats de la ciutat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, portem la Flama del Canigó el 23 de juny de 2018. Us esperem a la plaça del Dr. Robert amb activitats i música!

Com cada any, Òmnium Cultural de Sabadell, juntament amb la Federació Sabadell Cultura, la Joventut Atlètica de Sabadell i la Unió Excursionista de Sabadell, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la nostra ciutat, portarem la Flama del Canigó per encendre les fogueres que es faran arreu de Sabadell.

La Flama arriba el dissabte, 23 de juny de 2018! Reserveu-vos la data! I si voleu col·labora-hi, podeu omplenar aquest formulari. Hi trobareu una breu descripció de les tasques i els horaris.

Programa


18.00 h – Plaça del Dr. Robert

Berenar popular amb coca cortesia del Forn Martí Portell de la Creu Alta
Xaranga i malabars

19.15 h – Inici de la cercavila amb la Flama del Canigó des de la ronda de Pau Vila fins la plaça del Dr. Robert, amb la Joventut Atlètica de Sabadell, i representants d’Òmnium Sabadell i de la Unió Excursionista de Sabadell

19.30 h – Arribada de la Flama del Canigó a la pl. del Dr. Robert
19.40 h – Lectura del Missatge de la Flama del Canigó, enguany un text de Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural
19.45 h – Parlament de l’alcade de Sabadell
19.55 h – Recollida de la Flama per part de les entitats que així ho hagin demanat.
20.00 h – Acabament de l’acte

L’acte serà conduït per Jordi Saura.

 

Organització: Ajuntament de Sabadell – Federació Sabadell CulturaJoventut Atlètica de Sabadell – Òmnium Cultural de Sabadell – Unió Excursionista de Sabadell

Amb la col·laboració del Forn Martí Portell de la Creu Alta

Podeu trobar tota la informació sobre la Flama del Canigó arreu del territori aquí.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.