Carregant Esdeveniments

Aquest Sant Jordi 2017, us esperem a la nostra parada!

Actes i activitats
23 d'abril de 2017, 8:00 h

Com cada Sant Jordi, Òmnium Sabadell sortirà al carrer: ens podreu trobar a la nostra parada, al passeig de la Plaça Major. Us hi esperem!

Com cada Sant Jordi, sortim al carrer! Enguany ens podreu trobar al passeig de la Plaça Major, durant tot el dia. Més concretament, serem a l’alçada del c. del Mestre Rius, a prop de l’entrada de l’estació d’FGC. 

Hi podreu trobar llibres, informació sobre les nostres activitats, samarretes de les Lluites compartides i moltes altres coses.

A mes a més, la nostra parada serà un punt de recollida de signatures d’adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum, en el marc de la gran recollida d’adhesions que es farà arreu de Catalunya el dia de Sant Jordi. Ajudeu-nos perquè el referèndum sigui un clam popular! 

Si hi voleu venir com a voluntaris, aquí teniu el formulari per apuntar-vos-hi.

Us hi esperem i us desitgem un gran Sant Jordi!

I per recordar com va ser la nostra parada l’any passat, aquí teniu un enllaç a l’àlbum de fotografies

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.