Carregant Esdeveniments

Arrelarreu contes a la Biblioteca de Can Casacuberta

Actes i activitats
21 de maig de 2015, 18:00 - 19:00 h

El dijous 21 de maig a les 18.00 hores es tornarà a emprendre el programa amb contes dels diferents països d’orígen dels alumnes de l’Institut SI Badalonaa la biblioteca de Can Casacuberta.

El dijous 21 de maig a les 18.00 hores es tornarà a emprendre el programa amb contes dels diferents països d’orígen dels alumnes de l’Institut SI Badalonaa la biblioteca de Can Casacuberta.

L’objectiu del projecte és la creació d’un nou espai d’aprenentatge i sensibilització intercultural a través de l’oralitat i el conte com a eina d’expressió. Oferint a la comunitat un servei cultural destinat fonamentalment a les famílies amb fills petits i vehiculat a través de la biblioteca pública del barri i les biblioteques escolars, per tal de millorar l’ús i la presència social de la llengua catalana, promovent el treball en xarxa.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.