Carregant Esdeveniments

Arriba la Flama a Esplugues de Llobregat! T’hi esperem!

Actes i activitats
23 de juny de 2017, 18:00 h

Un any més Esplugues rebrà la Flama del Canigó amb el suport de l’Espluga Viva, i juntament amb altres entitats locals.

Esplugues de Llobregat celebrarà novament enguany l’arribada de la Flama del Canigó, amb el paper destacat de l’Espluga Viva, entitat que des del 1972 participa en la promoció i difusió de la Flama del Canigó al Baix Llobregat i que ha convertit Esplugues de Llobregat en un punt de trobada de moltes entitats que s’hi acosten per recollir la Flama i poder-la dur a poblacions com Cornellà de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Joan Despí o Sant Feliu de Llobregat.

La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan arreu dels Països Catalans. El 23 de juny la Flama del Canigó baixa d’aquest cim, des dels seus dos vessants. Centenars d’equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint moltes i diverses rutes. Comença la celebració d’una festa ancestral que és també un símbol de germanor entre tots els territoris de parla catalana.

Us adjuntem el cartell d’enguany on trobareu detallades totes les activitats organitzades.

Us hi esperem!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.