Carregant Esdeveniments

Arriba l’entrega de Premis de la Nit del Misteri 2016

Actes i activitats
22 de juny de 2016, 19:30 h

Durant la nit es repartiran els guanyadors del Premi de novel·la Ferran Canyameres, el Premi de narracions curtes Ferran Canyameres, els premis Maria Rovira i Montserrat Oller, destinats a alumnes de primària, secundària i post obligatori, i el premi de poesia Enric Gall.

El dimecres 22 de juny es farà l’entrega de premis literaris que s’engloben dins la Nit del Misteri. La 23a edició de la Nit del Misteri tindrà lloc com cada any a la Nova Jazz Cava de Terrassa i començarà a les 19.30 h.

Durant la nit es repartiran els guanyadors del 25è Premi Ferran Canyameres de novel·la, el 28è Premi Ferran Canyameres de narracions curtes, els premis Maria Rovira (22è) i Montserrat Oller (15è), destinats a alumnes de primària, secundària i post obligatori, i el 12è Premi de poesia Enric Gall.

El Quadre de Veus de Ràdio Teatre de la 95.2, sota la direcció de Toni Garrich, seran els encarregats d’amenitzar la nit amb la interpretació radiada d’uns fragments de l’obra guanyadora del Premi novel·la de l’any passat, ‘Pacte de silenci’ de Llorenç Capdevila, que ha sigut adaptada per Miquel Massaguer. 

També gaudirem de l’actuació a duo de dues peces de jazz a càrrec de Guim G. Balasch (saxo alt) i J. Alberto Medina (piano) i comptarem amb la presència de la vicepresidenta d’Òmnium Cultural, Marina Llansana i del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, Jordi Flores.

Els premis de la Nit del Misteri estan organitzats per Òmnium Terrassa gràcies a la col·laboració de Pagès Editors, l’Ajuntament de Terrassa, La Casa del Llibre, la Temerària, La Torre, La Previsió i Informàtica Industrial.

L’acte és obert a tothom a qui li vingui de gust passar una estona agradable envoltada de jazz i literatura. 

Més informació sobre els Premis.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.