Carregant Esdeveniments

Arribada de la Flama a Cornellà de Llobregat

Actes i activitats
23 de juny de 2017, 19:30 h

Un any més els Amics de la Sardana, amb la col·laboració de moltes entitats locals, com Òmnium Cornellà de Llobregat, organitzen l’arribada de la Flama.

La secció local d’Òmnium Cornellà de Llobregat convida els socis i sòcies, simpatitzants i amics a les  activitats organitzades pel dijous 23 de juny amb motiu de la celebració de la Flama del Canigó.
 
La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan arreu dels Països Catalans. El 23 de juny la Flama del Canigó baixa d’aquest cim, des dels seus dos vessants. Centenars d’equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint moltes i diverses rutes. Comença la celebració d’una festa ancestral que és també un símbol de germanor entre tots els territoris de parla catalana.

Us adjuntem el cartell amb tota la informació de les activitats programades i les entitats organitzadores:

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.