Carregant Esdeveniments

Arribada de la Flama del Canigó a Tàrrega

Actes i activitats
23 de juny de 2015, 19:30 - 23:59 h

FESTA DE SANT JOAN: ARRIBADA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ I BALLADA DE SARDANES

2/4 de 8 vespre | Plaça del Carme | Rebuda de la Flama del Canigó portada per la Penya Pedal de Bellpuig. El protocol prossegueix amb l’encesa del peveter al peu del monument als Països Catalans i la lectura del Manifest. L’acte s’arrodoneix amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Tàrrega. L’agrupació també apadrinarà la nova Cobla de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega amb motiu del seu debut.

Sopar popular
9 nit | Jardins de la Societat Ateneu | Preu: 8e (venda anticipada al bar de la l’Ateneu)

Concert amb els grups Raggatunning i The Targarians + DJs
12 nit | Camp dels Escolapis | Doble cartell de bona música, gresca i ganes de passar-ho bé. Els Raggatunning són 7 nois de Vilanova i la Geltrú que són exemple d’innovació en el gènere de les versions, amb capacitat de connectar amb el públic. Una formació que reformula grans èxits revestint-los de sons llatins, tropicals i rumbers. The Targarians és un conjunt explosiu de Tàrrega que barreja versions d’ska clàssic i contemporani amb temes propis. En poc temps han esdevingut imprescindibles per viure la festa i ja tenen un primer disc, Temps d’il·lusió. Tancaran la festa reconeguts DJ’s targarins. Gratuït.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.