Carregant Esdeveniments

Arribada de la Flama i revetlla a Terrassa

Actes i activitats
23 de juny de 2017, 18:30h

El Pla de la Font de l’Apotecari tornarà a omplir-se amb una foguera, un sopar i un ball el 23 de juny al vespre. Una gran festa, presidida per una foguera encesa amb la Flama del Canigó i organitzada per La Xemeneia i Òmnium, tornarà a fer reviure a Terrassa una de les tradicions més nostrades dels Països Catalans.

La revetlla començarà, per segon any consecutiu, al Pla de la Font de l’Apotecari, al barri de Sant Pere. La Flama arribarà a les 20.30 h, quan es llegirà el manifest, i a partir de les nou del vespre hi haurà un sopar popular, amb una fideuà que inclourà, a més, el pa, l’aigua, el vi, i la coca i el cava. Com a novetat, aquest any els tiquets per al sopar, que tenen un preu de 10 euros, es poden comprar en quatre establiments del centre de Terrassa: Edima (c. Gaudí, 4), Tresdedeu (c. Portal Nou, 16), el Bar dels Minyons (c. Teatre, 4-6) i el Cafè Teatre (c. de Baix, 31). Les places són limitades.

Un cop acabat el sopar, sobre dos quarts d’onze de la nit, s’encendrà la foguera. A continuació començarà la sessió musical, amb el grup de folk tradicional Gambutzins i el punxadiscs Eficaz.

Excepte el sopar, la resta dels actes són totalment gratuïts i oberts a tothom. A més, hi haurà un servei de bar al llarg de tota la nit per refrescar els assistents que, consumint-hi, podran col·laborar a fer la festa més grossa, any rere any.

Volem demanar als veïns de Sant Pere i de la resta de la ciutat que, en cas que tinguin mobles o estris de fusta per llençar, poden portar-los al Pla de la Font de l’Apotecari al llarg del mateix divendres per a cremar-los i fer una foguera ben gran.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.