Carregant Esdeveniments

Arriben els Temps de Bruixes a Begues!

Actes i activitats
15 de juny, 20:00 h - 17 de juny, 10:00 h de 2018

Es tracta d’una activitat organitzada per Òmnium Begues en el marc de la celebració de la Flama del Canigó i els Focs de Sant Joan. Vine acompanyat. Quants més serem més riurem!!

Un any més les bruixes de Begues comencem a preparar una nit de gresca i màgia de cara el solstici d’estiu. Enguany tenim previst fer-vos ballar  i acompanyar-vos en l’encesa de la foguera de la revetlla de Sant Joan amb la Flama del Canigó  i, com que ens ho passem d’allò més bé, volem viure la festa el cap de setmana abans de la revetlla amb un taller de danses i un sopar amb la lluna. També recollirem herbes i ens podrem fer la nostra escombra per volar…….

Vine acompanyat. Quants més serem més riurem!!
Us hi esperem!

Temps de Bruixes és una activitat organitzada per Òmnium Begues en el marc de la celebració de la Flama del Canigó i els Focs de Sant Joan, i que enguany començaran divendres 15 de juny. Adjuntem el cartell on es detallen totes les activitats previstes:

La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan arreu dels Països Catalans. El 23 de juny la Flama del Canigó baixa d’aquest cim, des dels seus dos vessants i centenars d’equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint moltes i diverses rutes. Comença així la celebració d’una festa ancestral que és també un símbol de germanor entre tots els territoris de parla catalana.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.