Carregant Esdeveniments

Arriben temps de bruixes a Begues!

Actes i activitats
16 de juny, 15:30 h - 23 de juny, 21:30 h de 2017

En el marc de la celebració de la Flama del Canigó i els Focs de Sant Joan Òmnium Begues organitza Temps de Bruixes, tot un seguit d’activitats des del 16 de juny.

Un any més les bruixes de Begues comencem a preparar una nit de gresca i màgia de cara el solstici d’estiu. Enguany tenim previst fer-vos ballar i acompanyar-vos en l’encesa de la foguera de la revetlla de Sant Joan amb la Flama del Canigó  i, com que ens ho passem d’allò més bé, volem viure la festa uns dies més fent tallers, passejades, sopar amb la lluna i els estels, narrant contes…

Però és clar! Necessitarem la col•laboració de la gent de Begues, que ens pugui ajudar a tirar-ho endavant. Coneixes algú que li pugui interessar? Tu mateix/a? T’hi esperem!


Imatges de l’edició passada del Temps de Bruixes celebrat a Begues.

Temps de Bruixes és una activitat organitzada per Òmnium Begues en el marc de la celebració de la Flama del Canigó i els Focs de Sant Joan, i que enguany començaran divendres 16 de juny. Adjuntem el cartell on es detallen totes les activitats previstes:

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.