Carregant Esdeveniments

Autocars per a la manifestació de Somescola.cat a Tarragona

Actes i activitats
3 de juny, 17:30 h - 12 de juny, 20:00 h de 2014

Els tiquets per a l’autocar (amb un preu és de 10 € per persona) es poden adquirir a Òmnium Cultural del Tarragonès (Rambla Nova, 12, 1-2, de Tarragona), els dilluns,dimarts i dimecres de 17 a 20 hores i els dijous de 18.30 a 20 hores. Les inscripcions als autobusos es tancaran el dia 12 de juny.

El proper 14 de juny milers de catalans hem de sortir als carrers de Barcelona per defensar la nostra escola.
Per això, Somescola.cat us convoca a tots i totes: famílies, mestres, centres i AMPEs, capgrossos i gegants, tabalers i batucaires, bestiari, diables, companyies de teatre al carrer i de cercavila, escoltes i esplais… S’hi podrà assistir tant de forma individual com amb comparses.
La coordinadora d’entitats cíviques i educatives fa una crida a sumar-se a una mobilització de país per reafirmar amb fermesa que una majoria social de catalans defensa el model vigent d’immersió lingüística i d’escola catalana, així com mostrar el màxim suport a la comunitat educativa que el defensa àmpliament.
La Plataforma Somescola.cat organitza autocars per anar a la cercavila a Barcelona del 14 de juny sota el lema “Per un país de tos, decidim escola en català”. Els tiquets per a l’autocar (amb un preu és de 10 € per persona) es poden adquirir a Òmnium Cultural del Tarragonès (Rambla Nova, 12, 1-2, de Tarragona), els dilluns,dimarts i dimecres de 17 a 20 hores i els dijous de 18.30 a 20 hores. Les inscripcions als autobusos es tancaran el dia 12 de juny.
El lloc de sortida: dissabte 14 de juny a les 15 h. Des de la Plaça Imperial (davant de l’antiga facultat de lletres) de Tarragona.
A Òmnium Tarragonès també s’hi podrà adquirir,i el pack de la samarreta de la mobilització amb pel preu de 10 euros. També el podeu adquirir a Abacus i a la botiga online.   
Si formeu part d’alguna entitat o grup festiu i organitzeu autocars pel vostre compte, podeu reservar el vostre lloc a la rua mitjançant un formulari per tal de gestionar els espais d’aparcament en el recorregut de la Cercavila del dia 14 de juny.
 
Més informació a:  Òmnium Cultural del Tarragonès , Rambla Nova, 12; 1r-2a. Tarragona.  Telèfon 977 216 638.  Correu electrònic [email protected]

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.