Carregant Esdeveniments

Bellpuig rep la Flama del Canigó

Actes i activitats
23 de juny de 2017, 18:30h

A Bellpuig aquesta setmana s’ultimen els preparatius de la Revetlla de Sant Joan que se celebrarà el proper divendres 23 de juny.

A Bellpuig aquesta setmana s’ultimen els preparatius de la Revetlla de Sant Joan que se celebrarà el proper divendres 23 de juny.

El dia abans de la revetlla, el dijous 22 de juny a les 10 del matí, sortirà des de davant l’Ajuntament una expedició del Centre Excursionista CIM i lAEiG Ramon Folch que es dirigirà al Canigó per recollir la Flama i lliurar-la l’endemà, dia 23 al matí, a la Penya Pedal de Bellpuig que els esperarà a Puigcerdà. Des dallí, la Penya Pedal començarà un recorregut en comitiva, repartint la Flama per diferents poblacions, fins arribar a Bellpuig aproximament a 2/4 de 9 del vespre.

El programa d’actes previst per la Revetlla de Sant Joan comença a les 20.30 hores amb l’arribada de la Flama del Canigó al Parc i lectura del Manifest.

–    A les 21.00 hores:  Correfoc de les Espurnetes FOC FOLL des de la plaça Ramon Bertran fins al pavelló.

–    A les 21.30 hores: Espectacle de foc amb els dimonis Foc Foll i encesa de la foguera de Sant Joan a la plaça del poliesportiu.

A les 22.15 hores: Sopar de germanor. Vosaltres porteu el menjar i el beure i nosaltres la coca i el moscatell. Podeu reservar taula i cadires a l’ajuntament fins dijous 22.

–    A les 23.00 hores: Ball amb el grup IRIS

–    I al pavelló petit: música, versions i djs amb BALL DE RASKA, VIVERRIDS I Dj SELVAS.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.