Carregant Esdeveniments

“Can Vidalet, carrers de fang i de lluita”, a Esplugues de Llobregat

Actes i activitats
22 d'abril de 2016, 19:30 h
El proper dia 22 d’abril la secció local d’Òmnium Esplugues de Llobregat us convida a la presentació del llibre “Can Vidalet, carrers de fang i de lluita”, que tracta sobre les reivindicacions veïnals que van haver en aquest Barri d’Esplugues durant la dècada dels 70. La presentació serà a càrrec del mateix autor, Vicenç Conde Balderas, i també es comptarà amb la intervenció d’alguns dels testimonis d’aquella època, encara veïns del barri.

L’acte tindrà lloc a la sala d’actes de l’Edifici Cadí, Rbla. Verge de la Mercè, núm. 57, d’Esplugues de Llobregat, a les 19:30 h. I prèviament, just en front del lloc, la secció d’Òmnium tindrà muntada una parada informativa de l’entitat on s’oferiran activitats per als nens i nenes que surten de l’escola.  Acabada la presentació tots els assitents compartiran un petit refrigeri.

Aquest acte s’emmarca dins de les activitats de celebració de la Diada de Sant Jordi. I així, dissabte 23 d’abril, Òmnium Esplugues de Llobregat també hi serà present amb un Espai Òmnium a la Plaça de Santa Magdalena, de 09:30 a 20:00 h.

Us hi esperem!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.