Carregant Esdeveniments

Cançons de totes les hores per Toni Subirana

Actes i activitats
28 de juliol de 2012, 0:00 h

Òmnium Alt Empordà i el Patronat de Sant Quirze de Colera us conviden al concert de Toni Subirana el proper 28 de juliol al Monestir de Sant Quirze de Colera a partir de 2/4 de 9 del vespre.

Toni Subirana presenta el seu disc Toni Subirana canta a Josep Maria de Sagarra. Al repertori hi són representats pràcticament tots els llibres de cançons del poeta (Cançons de rem i de vela, Cançons d’abril i els Tròpics). L’acte ha estat organitzat conjuntament amb el Patronat de Sant Quirze de Colera. Tots els socis d’Òmnium que reservin la seva entrada podran gaudir de l’espectacle de forma gratuïta. Per reservar l’entrada cal trucar al 676091202 o escriure un correu electrònic a [email protected] Tots els beneficis del concert es destinaran als damnificats pel foc de l’Alt Empordà. DIA: 28 de juliol de 2012 HORA: 20:30 LLOC: Sant Quirze de Colera MOTIU: Concert de Toni Subirana

Adreça/Ubicació
Catalunya

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.