Carregant Esdeveniments

Celebra el Sant Jordi 2017 a l’Alt Empordà

Actes i activitats
23 d'abril de 2017, 8:00 - 18:00 h

Òmnium Alt Empordà us convida a celebrar la diada de Sant Jordi a la comarca amb la lectura pública de poesia A Tota Veu i les parades de roses i llibres a Figueres i l’Escala. 

Per celebrar la diada de Sant Jordi Òmnium Alt Empordà organitza per cinquè any consecutiu la lectura pública de poesia A Tota Veu. Serà a 2/4 de 7 de la tarda a la Placeta Baixa de la Rambla de FIgueres on diverses parelles de persones llegeixen poemes en la llengua original i la seva traducció al català. 


D’altra banda, us animem a visitar-nos a la nostra tradicional parada de roses i llibres a la Rambla de Figueres durant tot el dia. Enguany, com a novetat, també tindrem una parada de roses i llibres a l’Escala, al passeig de la platja. En aquests dos espais també recollirem signatures per al Pacte Nacional pel Referèndum. 

Us hi esperem! 

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.