Carregant Esdeveniments

Cinema en català: Bèsties fantàstiques

Actes i activitats
16 de gener de 2018, 17:00 h

Torna el cinema en català i més a prop!

La Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, el Consorci per a la Normalització Lingüística, l’Escola Oficial d’Idiomes, Òmnium Cultural i la Biblioteca Pública, en el marc del Ple pel Català al Camp de Tarragona, organitzem conjuntament aquest cicle amb l’objectiu de promoure la llengua catalana a la gran pantalla i potenciar el cinema com a eina de cohesió, gaudi col·lectiu i aprenentatge.

Aquesta tardor, el cicle arriba a la seva vuitena edició consolidant la seva oferta dirigida a tota la ciutadania i, molt especialment, a les persones que estan aprenent la nostra llengua.

Com a novetat, durant el mes de novembre, el cicle s’uneix al VOC. Premis i Mostra d’Audiovisuals en català, que organitza Òmnium Cultural, amb el desig de fer més gran l’empenta a la producció cinematogràfica en català i la seva difusió.

El VOC (versió original en català) és un projecte que nasqué el 2016 amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Alhora, són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries i micrometratges realitzats originalment en català, i incentivar la creació de nous continguts.

Enguany el VOC se celebrarà el divendres 17 de novembre a l’Antiga Audiència des de les 17 fins a les 23 hores. En breu se’n podrà consultar la programació des de la seva pàgina web: http://voc.cat.

La resta de projeccions del cicle tindran lloc als Serveis Territorials de Cultura de Tarragona (C/Major, 14).Com sempre, l’entrada és gratuïta només limitada a l’aforament de la sala.

Dimarts 16 de gener, a les 18 h:

BÈSTIES FANTÀSTIQUES I ON TROBAR-LES (2016), dirigida per David Yates.

Any 1926. Newt Scamander acaba de completar un viatge per tot el món per trobar i documentar una selecció de criatures màgiques. En arribar a Nova York, un incident amb el seu equipatge fa que s’escapin algunes d’aquestes criatures que poden posar en perill el món màgic. L’aventura està servida.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.