Carregant Esdeveniments

Col·laborem en la lectura pública que organitza el CNL de Sabadell

Actes i activitats
23 d'abril de 2015, 17:30 - 19:30 h
Lectura pública per Sant Jordi 2015

Un any més, Òmnium Sabadell col·labora en la lectura pública que el Consorci per a la Normalització Lingüística de Sabadell organitza per Sant Jordi. Enguany, els textos que es llegiran són de Manuel de Pedrolo, Guillem d’Efak, Ovidi Montllor, Ramon Muntaner i Francesc Garriga., i es farà al Museu d’Història de Sabadell (c. de Sant Antoni, 13).

Un any més, Òmnium Sabadell col·labora en la lectura pública que el Consorci per a la Normalització Lingüística de Sabadell organitza per Sant Jordi. Enguany, els textos que es llegiran són de Manuel de Pedrolo, Guillem d’Efak, Ovidi Montllor, Ramon Muntaner i Francesc Garriga.

La lectura és oberta a totes les entitats que hi vulguin participar, però principalment anirà a càrrec dels alumnes dels cursos de català per a adults, participants del Voluntariat per la llengua del CNL de Sabadell i socis i amics d’Òmnium Cultural de Sabadell. A nosaltres ens tocarà, concretament, la franja horària entre dos quarts de vuit i les vuit del vespre.

Si hi voleu col·laborar, feu-nos arribar un correu a [email protected], indicant-nos el vostre nom i un telèfon de contacte, i us farem arribar els textos. Teniu de temps fins el 19 d’abril.

Aquesta lectura, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, es farà al Museu d’Història de Sabadell (c. de Sant Antoni, 13) i estarà oberta al públic.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.