Carregant Esdeveniments

Com pots ajudar a enfortir la llengua catalana?

Actes i activitats
27 d'octubre, 12:38 h - 30 de novembre, 12:38 h de 2015

El Tinter de les lletres catalanes. Fomentem la literatura als centres escolars i formatius. Ens hi pots donar un cop de mà?

El Tinter de les Lletres Catalanes és la festa que agrupa els premis literaris d’autors d’entre 6 i 18 anys amb més prestigi dels Països Catalans, un nou esdeveniment en el calendari cultural que vol potenciar la creativitat dels infants i joves i reconèixer els valors emergents de les lletres catalanes. 

Des d’Òmnium Cultural Osona necessitem voluntaris que ens ajudin a contactar amb tots els centres educatius de la comarca per tal de potenciar el màxim aquest projecte.

Vídeo promocional!

La persona que hi estigui interessada haurà de fer trucades als centres, des de l’oficina d’Òmnium Osona, o des de casa si ho prefereix, i animar als referents dels centres a participar-hi. 

El material, contactes i contingut de les trucades l’oferirem des d’Òmnium Osona

Anima-t’hi! Enfortim la llengua!

Per participar-hi pots escriure un correu a [email protected] amb l’assumpte “Enfortim la llengua!” o bé trucant al 938893119

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.