Carregant Esdeveniments

Concentracions setmanals a plaça de Sants per la llibertat dels presos polítics

Actes i activitats
Cada dilluns a les 20h
Concentracions per la llibertat dels presos polítics a Sants, el dilluns de cada setmana.

A Sants, cada dilluns a les 20h, els veïns i veïnes del barri ens trobem al costat de la font nova de la plaça de Sants per demanar la llibertat dels presos polítics que encara són a les presons de Sant Joan de Vilatorrada (CP Lledoners, al Bages), Figueres (CP Puig de les Basses, a l’Alt Empordà) i el Catllar (CP Mas d’Enric), així com el retorn dels polítics i polítiques a l’exili. De fet, volem que s’arxivin les seves causes judicials, perquè considerem que no hi hagut cap delicte.

 

 

I a partir del dia 12 de setembre,  de dimarts a divendres, a les 20h a la plaça Bonet i Muixí, davant les escales de l’església, Músics per la Llibertat organitza una concentració pel mateix motiu: llibertat presos polítics. Diferents músics dels nostres barris i amb la col·laboració del públic assistent, interpreten el Cant dels OcellsL’estaca de Lluís Llach i es finalitza amb el Cant dels Segadors, himne nacional de Catalunya.

Vine a les concentracions amb el llaç groc i demostrem que la majoria estem a favor de la llibertat i de la democràcia.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.