Carregant Esdeveniments

Descobreix on va nèixer Òmnium a ritme de Jazz

Actes i activitats
7 de març de 2018, 19:45 - 21:15 h

El programa Ves de culT d’aquest febrer té una proposta única que descobrirà moltes sorpreses sobre la història de l’entitat. Us conviden a viure els orígens de la nostra entitat amb una vetllada única al Palau Dalmases, la primera seu d’Òmnium. El preu de l’activitat és de 15 € per persona. Reserveu lloc aquí.

El programa Ves de culT d’aquest febrer té una proposta única que descobrirà moltes sorpreses sobre la història de l’entitat. Us conviden a viure els orígens de la nostra entitat amb una vetllada única al Palau Dalmases, la primera seu d’Òmnium.

Gaudirem d’una visita a l’edifici barroc del Palau Dalmases, d’una xerrada de l’historiador Lluís Duran sobre la història de l’entitat, d’un concert de jazz a càrrec del trio Mosaïc i d’un brindis.

El Palau Dalmases és el resultat d’una important ampliació d’una casa original de l’Edat Mitjana. L’any 1700, el seu propietari Pau Ignasi Dalmases va cloure la renovació de l’edifici original de l’Edat Mitjana, ara convertit en un dels grans baluards del barroc civil de la ciutat. En entrar, ens donarà la benvinguda un dels patis interiors més bonics de Barcelona, que dona accés a la sala on tindrà lloc la xerrada i el concert de jazz.

La música anirà a càrrec del trio de jazz Mosaïc, amb Matias Muñoz al piano, Jorge Da Rocha al contrabaix i Joao Vieira a la bateria. Interpretaran un repertori que fusiona el jazz amb el rock, el pop i la música contemporània, amb composicions de Duke Ellington, Thelonius Monk, Cole Porter, Milles Davis i Bill Evans entre d’altres.

Els socis i sòcies esteu convidats a una copa.

El preu de l’activitat és de 15 € per persona. Reserveu lloc aquí.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.