Carregant Esdeveniments

Desvetllem el misteri de Subirachs

Actes i activitats
24 de març de 2018, 16:00 - 17:00 h

L’Espai Subirachs amaga una bella història, la del llegat de l’escultor Josep Maria Subirachs, que reconeixereu per la seva monumental intervenció a la façana de la Passió de la Basílica de la Sagrada Família. Reserveu aquí la vostra entrada. L’aforament és limitat! 

L’Espai Subirachs amaga una bella història, la del llegat de l’escultor Josep Maria Subirachs, que reconeixereu per la seva monumental intervenció a la façana de la Passió de la Basílica de la Sagrada Família.

Nascut a Barcelona el 1927, l’artista desaparegut el 2014 és autor d’una abundantíssima obra, que podrem descobrir de la mà de la historiadora de l’art i filla de l’escultor, Judit Subirachs-Burgaya. Precisament Judit Subirachs-Burgaya ha jugat un paper fonamental en la recuperació d’aquest espai, molt proper a la casa on va nèixer l’artista i de l’antiga Cooperativa Pau i Justícia (actual seu de la Sala Beckett), on va anar a l’escola. 

Aquest espai, recentment inaugurat al Poblenou, constitueix una joia a reivindicar, ja que permet donar a conèixer una de les figures més reconegudes internacionalment de l’art escultòric de casa nostra. 

El programa Ves de culT ofereix als sòcis i sòcies d’Òmnium la possibilitat de descobrir aquest nou espai artístic de la ciutat i les més de cent obres exposades de l’escultor amb una visita molt especial a un preu únic de 5 €. 

La cita és el 24 de març a les 17h. Reserveu aquí la vostra entrada. L’aforament és limitat! 

Si voleu anar ben preparats i saber més de l’artista, podeu visitar aquest web

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.