Carregant Esdeveniments

El dia de la bèstia, d’Aina Alegre

Actes i activitats
27 d'abril de 2018, 18:30 - 19:40 h

Els amants de la dansa contemporània teniu aquest mes una cita a Vilafranca del Penedès. L’espectacle de dansa El dia de la bèstia posa en escena els rituals festius mediterranis amb diferents sons i ritmes que els intèrprets creen amb el seu cos. Els socis i sòcies gaudiu d’un descompte del 25% en l’entrada de la funció del 27 d’abril al teatre Cal Bolet. Compreu aquí la vostra entrada, a través del codi PROMOCIÓ ESPECIAL 25%

Els amants de la dansa contemporània teniu aquest mes una cita a Vilafranca del Penedès. L’espectacle de dansa El dia de la bèstia posa en escena els rituals festius de les festes mediterrànies al llarg de la vida d’una comunitat i de l’ésser humà. El ritme i la respiració són el motor de la coreografia escènica, que es desenvolupa al voltant de diferents sons i ritmes que els intèrprets creen amb el seu cos. 
 
Aina Alegre, nascuda a Vilafranca del Penedès, és coreògrafa, ballarina i actriu. Signa aquest espectacle després de nou anys formant-se i treballant a París, on ha col·laborat amb reputats ballarins i coreògrafs, com Vincent Thomasset, Gillaume Vincent, Herman Diephuis, Lorenzo di Angelis, entre d’altres.
 
Interpretació: Aniol Busquets, Teresa Acevedo, Charlie Fouchier, Cosima Grand i Aina Alegre
Disseny de llums: Pascal Chassan
Creació de so: Romain Mercier

Espectacle recomanat a partir de 16 anys. 

Els socis i sòcies gaudiu d’un preu especial de 13,50 € en l’entrada de la funció del 27 d’abril al teatre Cal Bolet.

Compreu aquí la vostra entrada, a través del codi PROMOCIÓ ESPECIAL 25%

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.