Carregant Esdeveniments

El Poblenou de Darius Koehli a l’Arxiu Fotogràfic

Actes i activitats
16 de març de 2018, 16:00 - 17:00 h
Òmnium Cultural i l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca us convida a una doble visita guiada. Coneixerem el treball del fotògraf Darius Koehli, que documenta els canvis del barri del Poblenou entre els anys 2005 i 2017 i tindrem l’ocasió de conèixer l’interior de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, el seu procés de treball i la recopilació del material fotogràfic. Reserveu lloc abans del 9 de març omplint aquest formulari
Òmnium Cultural i l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca us convida a una doble visita guiada.

Coneixerem el treball del fotògraf Darius Koehli, que documenta els canvis del barri del Poblenou entre els anys 2005 i 2017. Des de l’aspecte urbanístic fins a la substitució d’un model productiu industrial per un altre de tecnològic, passant per la transformació de les relacions socials. 

 
A més, tindrem l’ocasió de conèixer l’interior de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, el seu procés de treball i la recopilació del material fotogràfic.
 
La visita guiada correrà a càrrec de Jordi Serchs.

Aquesta és una activitat exclusiva i l’aforament és limitat. Si hi esteu interessats, cal que reserveu lloc abans del 9 de març omplint aquest formulari

No us perdeu l’oportunitat única de conèixer un dels espais de fotografia més emblemàtics de la ciutat de la mà del director de l’Arxiu Fotogràfic de la ciutat. 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.