Carregant Esdeveniments

Els diables infantils del Correfoc rebran la Fama del Canigó a Sant Feliu

Actes i activitats
23 de juny de 2015, 20:00 h

A les vuit a la plaça Lluís Companys

El dia 23 de juny, revetlla de Jant Joan, la secció local d’Òmnium farà arribar la Flama de Canigó a Sant Feliu de Codines. Arribarà sobre les vuit del vespre a la Plaça Lluís Companys (rotonda), on l’estaran esperant els diables infantils del Grup del Correfoc “El Follet i la Fantasma”. Aquests faran una marxa de torxes, enceses amb la Flama, que recorrerà els carrers fins a la Plaça Josep Umbert, davant l’Ajuntment, on encendran el peveter d’Òmnium i es llegirà el manifest de la Flama d’enguany.

El peveter servirà per encendre la foguera de la revetlla popular que es celebrarà a la mateixa plaça, i tothom qui vulgui hi pot anar a cercar la Flama per a qualsevol altra foguera de Sant Joan.

 
Aquesta serà el tercer any consecutiu que la Flama del Canigó arriba a Sant Feliu de Codines, des de que la secció local Òmnium Vallès Nord -Cingles de Bertí la va portar per primer cop, amb la col·laboració de l’Ajuntament i entitats locals com el Centre Excursionista i el Gup del Correfoc.
 
A la imatge, el fanal d’Òmnium amb la Flama del Canigó en el moment d’arribar a Sant Feliu, l’any passat, a punt per encendre les torxes dels diables infantils. (foto: Eduard Martín, 2014)

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.