Carregant Esdeveniments

Entrega del Premi Sambori de la Demarcació d’El Camp

Actes i activitats
18 de març de 2017, 10:00 h

L’acte de lliurament del Premi Sambori Òmnium 2017 de la Demarcació d’El Camp, coorganitzat per les seus d’Òmnium Cultural a l’Alt Camp, el Baix Camp i el Tarragonès, tindrà lloc el proper dia 18 de març a La Selva del Camp.

Aquest dia es donaran a conèixer els guardonats d’aquest concurs de narrativa escolar dels centres del l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès; i que seran els que passaran a participar en la gran final del Premi Sambori Òmnium, del mes de maig.

En aquesta edició  més de 3000 nois i noies de 51 centres diferents han participat al certamen a les nostres comarques. Durant la festa d’aquest dissabte es lliuraran els guardons als 18  millors treballs seleccionats entre els 305 presentats pels centres.

L’acte comptarà  amb l’actuació dels músics de l’Escola Municipal de Música de La Selva del Camp i serà presentat per Roser Martínez i Francesc Massana.

Els guardons seran entregats pels membres del jurat de l’edició 2017 que es reuniran a porta tancada el proper 3 de març per emetre el veredicte. En aquesta ocasió hem comptat amb la col.laboració de  Maria Tell, Joan Chavarria, Anton Baiges Gras, Nuria NAval, Fina Masdeu i Carme Simó. També assistiran a l’acte els representants del Consistori de La Selva del Camp i de les tres seus d’Òmnium que organitzen l’esdeveniment.

El Premi Sambori abasta el conjunt de territoris de parla catalana i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.