Carregant Esdeveniments

Espai Òmnium per Sant Jordi a la Rambla Just Oliveras

Actes i activitats
23 d'abril de 2016, 10:00 - 20:00 h

Enguany ens trobareu a la cantonada de la Rambla Just Oliveras amb Prat de la Riba. Encara podeu participar com a voluntaris i voluntàries un altre dia no històric. Us hi esperem

El proper dissabte 23 d’abril ens trobareu a la Rambla Just Oliveras, amb dues parades d’Òmnium l’Hospitalet, per celebrar un nou Sant Jordi amb tots els hospitalencs i les hospitalenques.

A la primera hi trobareu els últims llibres per a regalar a aquella persona que estimeu i informació sobre les activitats que realitzem a la nostra seu. A més a més podreu participar en el sorteig d’una panera cultural, només cal que vingueu i dipositeu la vostra butlleta a l’urna que hi haurà a la parada, on us rebran voluntaris i voluntàries, membres de la junta, amics d’Òmnium…

La segona parada només estarà oberta pel matí, i en ella tots els infants de la ciutat podran participar en el Conte Gegant. Una activitat col·laborativa on cada un dels nens i les nenes podrà escriure un paràgraf del conte. Posteriorment, el dia 7 de maig per la tarda, farem una festa infantil on tots els infants participants rebran un exemplar del conte mida no-gegant en mig d’una festa amb animació i xocolata.

Per cert, que encara sou a temps de fer de voluntaris i vluntàries a la parada, només ens heu d’escriure un correu a [email protected] i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.