Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

117.363 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

117.363 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Estrena del documental 'Questions nationales / National Matters' a Barcelona

Els quebequesos Roger Boire i Jean-Pierre Roy han portat a la gran pantalla els somnis d’independència de tres nacional sense estat: Québec, Escòcia i Catalunya.

El documental, sota el títol ‘Questions nationales / National Matters’ s’estrenarà, en una única sessió a Barcelona, a la seu d’Òmnium Cultural (Diputació, 276) amb la presència del seu codirector, Jean-Pierre Roy i Jordi Porta, president d’Òmnium Cultural.

El president d’Òmnium és una de les persones entrevistades en el documental, juntament amb altres personalitats com Jordi Pujol, Antoni Bassas, Vicent Partal i Ramon Tremosa.

Barcelona serà la primera parada europea ‘Questions nationales...’ que va ser acollit amb gran èxit el passat mes d’agost al "Festival des films du Monde" a Montréal. Després de Barcelona seguirà el seu tour de presentacions per Europa amb Brussel·les, París, Lausanne, Glasgow, Edinburgh i València com a punt de parada.

NOTA IMPORTANT: Bona part de l'acte es desenvoluparà en anglès. La major part de la pel·lícula és en anglès i francès amb subtítols en anglès. Alguns fragments són en català.

Entrada lliure, places limitades.
 Adreça/Ubicació
Catalunya
Quan
1 desembre, 2009 - 01:00

On


Territori/s
Nacional


Compartir