Carregant Esdeveniments

Explorem el Recinte Modernista de Sant Pau

Actes i activitats
18 de març de 2018, 10:30 - 11:30 h

Al Recinte Modernista de Sant Pau gaudirem de l’obra més important de Lluís Domènech i Montaner, un dels grans arquitectes del modernisme català, i coneixerem la història de la medicina a BarcelonaEls socis tenim l’oportunitat de fer aquest viatge de manera gratuïta. Reserveu lloc escrivint a [email protected]

L’activitat sobre arquitectura del Ves de culT del mes de març ens porta al Recinte Modernista de Sant Pau per gaudir de l’obra més important de Lluís Domènech i Montaner, un dels grans arquitectes del modernisme català, i per ser testimonis del resultat d’un dels processos de rehabilitació més destacats dels últims anys a la ciutat de Barcelona. 

Al Pavelló de Sant Salvador viatjarem per la història de la medicina fins a una de les institucions sanitàries més antigues d’Europa: el primer hospital unificat al Raval l’any 1401, el de la Santa Creu.
 
A la planta superior ens aproparem a la figura i obra de Lluís Domènech i Montaner, l’erudit, l’arquitecte i l’ideòleg.
 
Podrem entrar al Pavelló de Sant Rafael, on s’ha fet una recreació històrica d’una sala de pacients dels anys 20 i on podrem veure com funcionava un pavelló de l’antic Hospital de Sant Pau a principi del segle XX, quina era la medicina que s’hi practicava i com era la Barcelona de l’època.
 
També serem convidats a recórrer els túnels que comuniquen els diferents edificis pel subsol i visitar els espais patrimonials més representatius del Pavelló de l’Administració.

Els socis tenim l’oportunitat de fer aquest viatge de manera gratuïta. Només cal que reserveu lloc escrivint a [email protected], indicant el vostre nom i quantes persones sereu. Els grups tenen un nombre de persones limitat, per això és important que reserveu aviat i que, si finalment no podeu venir, ens ho feu saber. Si som molts, programarem un segon dia per a la visita. 

 

 

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.