Carregant Esdeveniments

Festa de la democràcia

Actes i activitats
20 d'abril de 2018, 18:00 h

Una festa plena de sorpreses per presentar el llibre “L’1-O a Reus. El dia que vam abraçar la llibertat.”

Reserveu-vos el dia 20! Hem preparat   una festa plena de sorpreses per presentar el llibre “L’1-O a Reus. El dia que vam abraçar la llibertat.”

Òmnium Cultural Baix Camp ha editat un llibre, que consta de tretze apartats, tants com col·legis electorals l’1 d’octubre a Reus. En total hi trobareu 26 testimonis de persones amb perfils molt diferents que expliquen la seva experiència en aquest dia crucial de la nostra història recent, acompanyats de tretze il.lustracions d’artistes reusencs o vinculats amb Reus, especialment creats per a l’ocasió. 

Presentarem l’edició el dia 20 d’abril en una festa amb els protagonistes, amb música, emocions i berenar del Forn Sistaré. Ens acompanyaran en aquesta ocasió les germanes d’en Jordi Cuixart que ha col.laborat amb el llibre des de la presó d’Estremera.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.