Carregant Esdeveniments

Festa de lliurament del Premi Sambori-Òmnium del Camp

Actes i activitats
29 de març de 2014, 11:00 h

Aquesta edició celebrarem la festa de Demarcació el proper 29 de març al Casal de la Gent Gran de Cambrils gràcies a la col.laboració de l’Ajuntament de Cambrils en aquest projecte.

El Premi Sambori Òmnium, arriba amb aquesta a la seva 8a edició i és un concurs escolar de narrativa en català dirigit als centres educatius de tots els Països Catalans i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Aquest premi és l’únic en la nostra llengua que abasta el conjunt de territoris de parla catalana i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

El Premi Sambori Òmnium té una trajectòria consolidada i en creixement constant. Per exemple, en l’edició del 2013, fins a 325 centres que van sumar més de 28.000 alumnes hi van participar. En aquest sentit, us animem a participar-hi i a col·laborar en projectar la llengua catalana també a través de l’escriptura infantil i juvenil.

En el transcurs de l’acte s’entregaran els guardons a 18 nois i noies de les comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp,
el Priorat, La Conca de Barberà i el Tarragonès, els treballs dels quals han estat seleccionats entre els més de 5000 participants. Tots els treballs guardonats, amés, passaran a la final de Catalunya, on competiran amb les redaccions seleccionades per les delegacions del principat i la Catalunya Nord.

L’acte comptarà amb l’actuació musical dels alumnes de l’escola de Música de Cambrils.  Els grups de guitarres i clarinets de l’escola interpretaran coneguts temes de bandes sonores de cinema i també comptarem amb la participació del grup de folk del centre.

Aquesta edició celebrarem la festa de Demarcació el proper dissabte, 29 de març, a les 11h, al Casal de la Gent Gran de Cambrils  (Passeig Sant Joan Baptista la Salle, 13), gràcies a la col.laboració de l’Ajuntament de Cambrils en aquest projecte.

També volem agraïr la seva col.laboració a Joguines Tomàs Barberà i la Llibreria Gaudí, de Reus, que col.laboren en el projecte amb obsequis per als participants.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.