Carregant Esdeveniments

Festa d’El Tinter de les Lletres Catalanes (Premis Sambori i Pissiganya)

Actes i activitats
29 de maig de 2015, 18:30 - 20:00 h

L’acte de lliurament dels premis Sambori Òmnium de narativa escolar i Pissiganya de poesia infantil tindrà lloc el 29 de maig, a les 18.30 hores, a l’auditori de la biblioteca Jaume Fuster de la Plaça de Lessep de Barcelona. El lliurament de premis es farà en el transcurs d’una festa creada expressament per a l’ocasió. No hi falteu!

L’acte de lliurament dels premis Sambori Òmnium de narativa escolar i Pissiganya de poesia infantil tindrà lloc el 29 de maig, a les 18.30 hores, a l’auditori de la biblioteca Jaume Fuster de la Plaça de Lesseps de Barcelona.

El lliurament de premis es farà en el transcurs d’una festa creada expressament per a l’ocasió, presentada per Jordi Gil i amb l’actuació del grup de hip-hop i cultura urbana Brodas Bros (foto). No hi falteu!

Per motius d’aformanet, us agrairem que confirmeu l’assistència a través del correu electrònic [email protected]

Més informació al web: www.omnium.cat/eltinterAquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.