Carregant Esdeveniments

Festa major de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera 2014

Actes i activitats
23 de juny de 2014, 18:00 - 21:00 h
Foto: Wikipedia

Com cada any, la festa major de Sant Pere, Sta. Caterina i la Ribera, torna a buscar la flama del Canigó per fer l’ encesa de la nostra foguera de Sant Joan.
 
Per a la ocasió, s’ha triat un comitè ambaixador format per l’ entitat Centre Sant Pere Apòstol que farà la recollida de la flama a la plaça Sant Jaume i baixarà pel carrer Jaume I per dur-la al barri. Un cop creuada la Via Laietana, farem que la flama es comparteixi i en derivin 3 itineraris.
 
El primer: la flama anirà a una activitat d’ homenatge al voluntariat del Casc Antic de Barcelona, que fa possible projectes de detecció i ajuda a persones amb risc d’exclusió social; un cop arribi a l’ activitat esperarà la seva finalització i iniciarà la marxa des de el Palau de la Música al passeig Lluís Companys.
 
El segon: serà un recorregut directe que serà encapçalat per la Comissió de persones amb diversitat funcional del Casc Antic i s’ hi afegirà un grup de percussió que amenitzarà el recorregut.
 

El tercer, visitarà el peveter del Fossar de les Moreres i acte seguit recorrerà els antics carrers del barri on es van lliurar gran part de les batalles de 1714 fins a arribar al passeig Lluis Companys per encendre, amb les altres dues, la foguera d’ enguany.

Us hi esperem!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.