Carregant Esdeveniments

Flama del Canigó a Girona

Actes i activitats
23 de juny de 2015, 18:00 - 21:00 h
Òmnium Gironès i l’ADAC organitzen els actes de rebuda de la Flama del Canigó a Girona. La programació serà:

18 h. Jocs tradicionals a la Plaça del Vi

18 h. Cercavila amb la Fal·lera Gironina , els gegants de Girona i els capgrossos de la Colla Gegantera de Sant Eugènia, sortida de la Plaça Independència
19 h. Arribada de la cercavila a la Plaça del Vi i ball de gegants amb la Fal·lera Gironina, rebuda de la Flama del Canigó, aixecada de castells humans a càrrec dels Marrecs de Salt, lectura del manifest i lliurament de la Flama a les entitats. 

Animem a totes les associacions de veïns, entitats i associacions a venir a recollir la Flama, símbol de germanor entre els terrritoris de parla catalana, perquè presideixi els actes de Sant Joan a tots els barris i municipis, ja siguin fogueres, sopars o altres activitats. Per a més informació ens podeu escriure a [email protected] o trucar-nos al 972 20 62 13 (horari d’atenció al públic: dilluns de 10 a 14 h i dijous de 16 a 19 h). 
 

Us animem a tots a participar de la rebuda de la Flama del Canigó! 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.