Carregant Esdeveniments

Flama del Canigó a l’Anoia

Actes i activitats
23 de juny de 2016, 20:00 h

Un any més, el proper dijous 23 de juny, arriba la Flama del Canigó arreu de la comarca de l’Anoia. La Flama serà recollida al cim del Canigó a la mitjanit del dia 22 de juny i portada en relleus durant més d’un centenar de quilòmetres per part dels corredors de l’associació Flama del Canigó d’Igualada.

Us convidem a anar a veura l’arribada de la Flama a l’acte de rebuda a les 8 del vespre a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada o aprop del teu poble o ciutat. Clicant l’enllaç pots consultar totes les poblacions que organitzen rebudes de la Flama del Canigó!

Un any més, el proper dijous 23 de juny, arriba la Flama del Canigó arreu de la comarca de l’Anoia. La Flama serà recollida al cim del Canigó a la mitjanit del dia 22 de juny i portada en relleus durant més d’un centenar de quilòmetres per part dels corredors de l’associació Flama del Canigó d’Igualada.

Us convidem a anar a veura l’arribada de la Flama a l’acte de rebuda a les 8 del vespre a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada o aprop del teu poble o ciutat.

Aquí pots consultar totes les poblacions que organitzen rebudes de la Flama del Canigó:
Igualada. Rebuda de la Flama a les 20h a la Plaça de l’Ajuntament. El Casal Independentista La Teixidora organitza un sopar amb foguerons a partir de les 20.30h la Plaça del Pilar. Seguidament, correfoc a les 23h a la Plaça Sant Miquel i a la mateixa hora a la Plaça Pius XII concert amb Sabor de Gràcia, 9son i Terratombats.  
Capellades. Rebuda de la Flama, parlament i encesa de la foguera a les 21h a l’Esplanada. Seguidament, concert popular i revetlla infernal.
– Masquefa. Rebuda de la Flama a les 18.15h a la plaça de la Beguda Alta i a les 19h a la seu del Club Excursionista Anoia (carrer Creueta, 33). Seguidament, encesa del peveter, lliurament de la Flama, parlament i lectura del missatge i, finalment, encesa de les fogueres de Sant Joan. 
– Òdena.
Piera. Rebuda de la Flama a les 19h a la Plaça del Gall Mullat Compte amb l’actuació dels Diables Infantils de Piera, Colla Sardanista de Piera, representants de l’Ajuntament. Seguidament, pregó, encesa de la foguera, sopar popular i concert. 

Aquí pots consultar totes les poblacions que recullen la Flama a Igualada:
– Carme i Orpí. Recollida per veïns de la població.
Copons.  Recollida per veïns de la població.
– El Bruc.  Recollida per veïns de la població.
Jorba.  Recollida per veïns de la població.
La Pobla de Claramunt. Recollida per l’Associació Cultural la Llobreia.
La Torre de Claramunt.  Recollida per veïns de la població.
L’Espelt. Recollida per veïns de la població.
Sant Martí de Tous. Recollida per l’AEiG Movi de Tous.
Santa Margarida de Montbui. Recollida per l’ANC Montbui.
Vallbona d’Anoia. Recollida per veïns de la població.
Vilanova del Camí.  Recollida per veïns de la població.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.