Carregant Esdeveniments

Homenatge a Patricia Gabancho

Actes i activitats
15 de març de 2018, 18:00 - 20:00 h

El pròxim dia 15 de març a les 19h a la Llibreria Alibri, en el marc del Club de Lectura, farem un homenatge a la Patrícia Gabancho. 

El 15 de març d’enguany teníem previst portar al nostre Club de Lectura d’Òmnium Eixample l’escriptora Patricia Gabancho per a comentar amb ella la seva darrera novel·la publicada Amàlia i els esperits.

Malauradament, un càncer se la va endur el novembre passat i ens va privar de mantenir un contacte que esperàvem amb la il·lusió de conèixer de primera mà una persona que, a més de la seva vessant literària, s’havia involucrat, des de fa anys, en els anhels independentistes d’una bona part de la societat catalana, mantenint un compromís continuat amb la llengua, la cultura i el país, compartint així els mateixos eixos que ens guien a tots plegats com a socis d’Òmnium.

Per això, vam pensar que fora bo mantenir la data per organitzar un col·loqui/homenatge que, a través de persones que la van conèixer, ens acostés a les diferents facetes de l’escriptora. Amb aquesta finalitat, hem bastit una taula que estarà formada per:

Jordi Casassas, historiador, catedràtic i, actualment, president de l’Ateneu Barcelonès, del qual n’havia ocupat la vicepresidència la Patricia Gabancho,

Maria Dolors Sàrries, Directora de l’Editorial Meteora, que va publicar El preu de ser catalans, èxit de vendes de la Patricia Gabancho.

Joan Josep Isern, escriptor i crític literari, coneixedor de l’obra de l’escriptora.

Agustí Pons, escriptor i periodista, que en serà el moderador.

Aquí pots inscriure’t a l’homenatge

Aquí pots consultar el Díptic de l’homenatge

Aquí pots consultar el programa comple del Club de Lectura 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.