Carregant Esdeveniments

Ja tenim aquí el 4t Dictat Català de Martorell!

Actes i activitats
22 de març de 2018, 18:00 h

En aquesta quarta edició es dictarà un text de Pompeu Fabra, de qui enguany es commemoren 150 anys del naixement, i el millor dictat guanyarà una tauleta tàctil.

La secció local d’Òmnium Martorell et convida a participar en el 4t Dictat Català de Martorell que el Servei Local de Català de Martorell organitzarà el proper dijous 22 de març a les 7 del vespre. L’activitat tindrà lloc a la Biblioteca de Martorell ( localització ).

Els organitzadors informen que el millor dictat guanyarà una tauleta tàctil. Addicionalment, se sortejarà un premi a la participació, consistent en un lot de llibres de l’editorial martorellenca Adesiara. Caldrà inscriure-s’hi de forma gratuïta vint minuts abans del dictat. Trobareu tots els detalls del dictat en el web del Servei Local de Català de Martorell, aquí.

T’hi esperem!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.