Carregant Esdeveniments

Ja tenim aquí el Correllengua 2018!

Actes i activitats
14 de setembre, 20:30 h - 15 de setembre, 20:30 h de 2018

Un any més Òmnium Esplugues de Llobregat col.labora amb la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) en les activitats del Correllengua que la CAL impulsa a la ciutat des del 2002.

Et convidem a participar en els actes que tindran lloc al Casal de Cultura Robert Brillas ( c. d’Àngel Guimerà, 38, localització), d’Esplugues de Llobregat:

  • divendres 14 de setembre, a les 20.30 h: un sopar per la llengua, amb actuacions musicals,
  • i dissabte 15, a les 11 h del matí: festa infantil Tot recordant Xesco Boix

El Correllengua 2018 està dedicat a la Nova Cançó, un esdeveniment musical, social i polític que va esdevenir un crit de llibertat col·lectiva en un context marcat per la censura, la manca de llibertat d’expressió i de reunió. El Correllengua 2018 passarà per més de 200 poblacions del Principat, la Franja i la Catalunya Nord, des del de juny fins al novembre.

Aquí tens el cartell d’aquestes activitats, amb tots els seus detalls. T’hi esperem!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.