Carregant Esdeveniments

Ja t’has inscrit al Primer Simposi Internacional de Focs a la Mediterrània a Vic?

Actes i activitats
14 d'abril de 2016, 1:02 h

Del 27 al 28 de maig es desenvoluparà a Vicels 50 anys de l’arribada de la Flama del Canigó a Vic i al Principat, el Primer Simposi Internacional de Focs a la Mediterrània, en el marc del Congrés Internacional dels Focs de Sant Joan – Flama del Canigó.

Consulta el programa del Congrés 
Vols realitzar una comunicació en el Simposi? Consulta com hi pots participar. 

Tradicat, conjuntament amb altres insittucions i entitat, organitza el Congrés Internacional dels Focs de Sant Joan – Flama del Canigó que es celebrar a Vic, coincidint amb la Capital de la Cultura Catalana i els 50 anys de l’arribada de la Flama del Canigó. El Congrés es completa, a més a més, amb el I Simposi Internacional de Focs a la Mediterrània que tindrà lloc els dies 27 i 28 de maig.
El 28 de maig a partir de les 8 del vespre se celebrarà el Congrés Espectacle que inclourà la Barretina d’Or, l’arribada de la Flama, reconeixements i un espectacle multidisciplinari especialment creat per aquesta festa.
El Simposi tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal d’Osona, a l’edifici del Sucre de la ciutat de Vic. 

L’Associació Tradicat de Vic està elaborant un fons històric de la flam amb el que  un fons històric de la Flama amb el que elaborarà el llibre dels 50 anys de la flama on hi constaran una breu fitxa d’activitat de la història dels equips de focs. Inclou una breu descripció de tot el que vulguis que publiqui. Vols sortir en el recull com a equip de foc? En aquest formulari pots escriure dos o tres paràgrafs informacions diverses sobre la vostra recollida de la flama i /o entitats amb les que col·laboreu, grau de participació de l’Ajuntament, fogueres que s’encenen, lectura del missatge….

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.