Carregant Esdeveniments

La 29a Nit del Misteri se celebrarà el 28 de juny

Actes i activitats
28 de juny de 2017, 17:30 h

La Jazz Cava de Terrassa acollirà la celebració d’una nova edició de l’entrega de premis de la Nit del Misteri en la qual destaquen els premis Ferran Canyameres de novel·la i el de narracions curtes.

La Jazz Cava de Terrassa acollirà la celebració d’una nova edició de la Nit del Misteri el proper 28 de juny a les 19.30 h. Organitzada per Òmnium Terrassa des de l’any 1986, s’hi lliuraran els següents premis:
  • 26è PREMI FERRAN CANYAMERES DE NOVEL·LA
  • 29è PREMI F. CANYAMERES DE NARRACIONS CURTES
  • 23è PREMI MARIA ROVIRA
  • 16è PREMI M. MONTSERRAT OLLER
  • 13è PREMI DE POESIA ENRIC GALL

L’acte anirà acompanyat amb actuacions musicals de jazz i la ja tradicional interpretació radiofònica d’un fragment de la novel·la guanyadora en l’edició anterior (‘Tros’ de Rafael Vallbona) a càrrec del quadre de veus de “Ràdio-Teatre”.

Des de l’any 1986, Òmnium Cultural Terrassa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa convoca el PREMI DE NARRACIONS FERRAN CANYAMERES en homenatge a l’il·lustre escriptor terrassenc nascut el 1898 a Terrassa i mort a Barcelona el 1964. El Premi Ferran Canyameres de novel·la d’intriga és el més antic del país del seu gènere i amb la dotació més alta.
 
El 1990 es produeix una convocatòria doble: la del IV PREMI FERRAN CANYAMERES DE NARRACIONS CURTES i la del I PREMI FERRAN CANYAMERES DE NOVEL·LA.
 
Des de llavors, els dos premis Ferran Canyameres, que es convoquen anualment, es lliuren durant l’inici del solstici d’estiu i les obres premiades es publiquen per la diada de Tots Sants, que es correspon amb el solstici d’hivern.
 
Durant aquest l’acte de lliurament dels dos premis Ferran Canyamenres s’aprofita també per atorgar el PREMI MONTSERRAT OLLER per alumnes de cicle superior de primària, el PREMI MARIA ROVIRA per a alumnes d’ensenyament secundari en els seus dos nivells i el PREMI DE POESIA ENRIC GALL.


Més informació dels premis al web www.omnium.cat/nitdelmisteri

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.