Carregant Esdeveniments

La Flama arriba a Begues

Actes i activitats
23 de juny de 2016, 19:15 h
Un any més Begues celebrarà , el proper 23 de juny,  l’arribada de la Flama del Canigó, amb la participació de la ciutadania i de moltes entitats locals, entre elles la secció local d’Òmnium Begues.

La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan arreu dels Països Catalans. El 23 de juny la Flama del Canigó baixa d’aquest cim, des dels seus dos vessants i centenars d’equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint moltes i diverses rutes. Comença així la celebració d’una festa ancestral que és també un símbol de germanor entre tots els territoris de parla catalana.

A continuació us anotem, de manera resumida, les  fites més destacades  de la Flama de Begues:
 

  • 18:45 Arribada de la Flama a Can Grau portada pel Club Ciclista de Begues.
  • 19:00 Arribada a l’Ajuntament.
  • 19:15 Arribada a la Plaça de l’`Església. Rebuda de la Flama pels Timbalers de Begues. Lectura del Manifest i Lectura de Poemes per la ” Font de Poemes”
  • 21:00 Sopar popular a la plaça de l’Ateneu.
  • 23:30 Maleficis i bruixeria.
  • 24:00 Encesa de la foguera amb la flama del Canigó

Òmnium Begues informa que per assistir al sopar popular cal fer reserva prèvia. Les reserves es podran formalitzar en la parada que Òmnium Begues mantindrà al Passeig de l’Església, el diumenge 19 de juny,  des de les 10:00 h a les 13:30 h del migdia. Al tractar-se de places limitades, recorden que la reserva es formalitzarà per rigorós ordre d’inscripció i caldrà fer un dipòsit d’un euro que serà retornat la nit de la revetlla. Per a inscripcions de grups, a més del dipòsit, caldrà anotar el nom d’un responsable. Cadascú haurà de portar plats, gots, coberts, menjar i beure.

Us hi esperem!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.