Carregant Esdeveniments

La Flama del Canigó, a Begues

Actes i activitats
23 de juny de 2015, 19:30 h
Un any més Begues celebrarà , el proper 23 de juny,  l’arribada de la Flama del Canigó, amb la participació de la ciutadania i de moltes entitats locals, entre elles Òmnium Cultural.

La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan arreu dels Països Catalans. El 23 de juny la Flama del Canigó baixa d’aquest cim, des dels seus dos vessants i centenars d’equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint moltes i diverses rutes. Comença així la celebració d’una festa ancestral que és també un símbol de germanor entre tots els territoris de parla catalana.

A continuació us anotem, de manera resumida, les  fites més destacades  de la Flama de Begues:
 

  • 18:00 h. Torrelletes: concentració de corredors per portar la Flama a Begues.
  • 19:30 h. Passeig de l’Església: Timbalers de Begues reben la Flama. Parlaments i Pregó.
  • 21:00 h. Plaça de l’Ateneu: sopar popular
  • 23:30 h. Passeig de l’Església: encesa de la Foguera de Sant Joan
  • Organitza: Òmnium Cultural i l’ajuntament de Begues, i amb la col·laboració de diverses entitats beguetanes.
 
L’organització informa que per assistir al sopar popular cal fer reserva prèvia. Les reserves es podran formalitzar en la parada que Òmnium Cultural mantindrà al Passeig de l’Església, el dissabte 20 i diumenge 21 de juny,  des de les 11:00 h a les 13:00 h del migdia. Al tractar-se de places limitades, informen que la reserva es formalitzarà per rigorós ordre d’inscripció.

Us hi esperem!!!!

Òmnium Baix Llobregat
[email protected]

Web Baix Llobregat                    Agenda Baix Llobregat                    FacebÒC-Baix Llobregat

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.