Carregant Esdeveniments

La Flama del Canigó a Guissoona

Actes i activitats
23 de juny de 2015, 17:30 - 23:59 h

Enguany, als actes propis de la revetlla s’hi afegeix la MARXA DE LA SEGARRA PER LA INDEPENDÈNCIA

Enguany, als actes propis de la revetlla s’hi afegeix la MARXA DE LA SEGARRA PER LA INDEPENDÈNCIA, que després de passar per Torà i Ivorra, arribarà a les 12 del migdia del dia 23 de juny a Guissona, on l’esperaran els capgrossos, els gegants, els Margeners de Guissona i els grallers, que faran una petita cercavila pel nucli històric de la vila i que acabarà amb un aperitiu a la plaça Bisbe Benlloch.
 
Des del Centre Excursionista Guissonenc aniran a recollir la FLAMA DEL CANIGÓ i arribarà a Guissona cap a 2/4 de 6 de la tarda. A aquesta hora sortirà de l’Ajuntament i farà un recorregut fins a la plaça de Capdevila, on es farà jocs de cucanyes, lectura del manifest d’Omnium Cultural i encesa de la flama del Canigó amb coca i barreja per a tothom
 
La revetlla de Sant Joan a Capdevila és la més concorreguda i la que compta amb més anys d’història

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.