Carregant Esdeveniments

La Flama del Canigó a Malgrat de Mar

Actes i activitats
23 de juny de 2014, 21:00 - 23:59 h

El Grup Excursionista Malgratenc és un dels equips de foc més importants de la comarca.

La Flama del Canigó d’enguany està organitzada pel Grup Excursionista Malgratenc conjuntament amb l’Ajuntament de Malgrat de Mar i un gran nombre d’entitats i associacions malgratenques: Agrupament i guia Escolta Sant Nicolau, la Colla Gegantera de Malgrat de Mar, l’Esport Ciclista Malgrat, la Colla de Diables Ratpenats Infernals, el club de Patinatge Artístic de Malgrat de Mar, i el Club d’Atletisme de Malgrat de Mar.

Al marge rebem la col·laboració de empreses i particulars com: La Pilona, Cafè Bohemi, la Botiga els Regals del carrer Girona,  la Imprenta Grafipons, l’Assumpta Mercader i el Dissenyador Pep Boix.

Es tracta d’una Festa que combina cultura, poble, tradició, foc i festa en la nit més curta de l’any! Per a més informació: www.gem-malgrat.cat

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.