Carregant Esdeveniments

La Flama del Canigó a Sant Cebrià de Vallalta

Actes i activitats
23 de juny de 2014, 19:30 - 20:30 h

La Flama del Canigó arribarà també a Sant Cebrià de Vallalta la tarda del 23 de juny. 

La Flama del Canigó arribarà a Sant Cebrià de Vallalta la tarda del 23 de juny.

Sant Cebrià de Vallalta està agermanat amb Sant Cebrià de Rosselló, a la Catalunya Nord, i, des de la vocalia d’agermanament del Centre d’Estudis de Sant Cebrià, s’ha organitzat per tercer any consecutiu la rebuda, el dia 23 de juny, de la Flama del Canigó, portada per una delegació del “comité de jumellage” del poble germà i la lectura dels manifestos preparats a Catalunya, a banda i banda dels Pirineus. 
 

Està previst que entri al poble a les 19:30. Amb la flama del Canigó, portada pels cebrianencs del nord, s’encendrà la flama de la torxa del poble maresmenc, i els representants dels dos pobles portaran, a peu, les torxes enceses fins la Plaça de l’Església, on es llegiran els manifestos. 

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.