Carregant Esdeveniments

La Flama del Canigó, a Sant Feliu de Llobregat

Actes i activitats
23 de juny de 2017, 19:15 h

Com ja és costum l’entitat Calaix de Sastre , juntament amb Òmnium Sant Feliu de Llobregat, organitzen l’arribada de la Flama del Canigó.

Sant Feliu de Llobregat celebrarà , el proper 23 de juny,  l’arribada de la Flama del Canigó, amb la participació de la ciutadania i d’un gran nombre d’entitats del món cultural local.

La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan arreu dels Països Catalans. El 23 de juny la Flama del Canigó baixa d’aquest cim, des dels seus dos vessants i centenars d’equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint moltes i diverses rutes. Comença així la celebració d’una festa ancestral que és també un símbol de germanor entre tots els territoris de parla catalana.

Aquí teniu, de manera resumida,  les  fites més destacades  de la Flama santefeliuenca:
 

  •     17.15 h. Plaça de l’Estació: concentració per anar abuscar la Flama a Esplugues de Llobregat.
  •     18.15 h. Plaça de la Vila: Núvol de danses.
  •     19:15 h. Plaça de la Vila: Arribada de la Flama del Canigó, lectura del Manifest i actuacions de diverses entitats cultural

Us adjuntem el cartell de la celebració d’enguany.

Us hi esperem!!!!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.