Carregant Esdeveniments

La Flama del Canigó, a Viladecans

Actes i activitats
23 de juny de 2015, 19:00 h
La Secció Local de Viladecans d’Òmnium Cultural convida els socis i sòcies, simpatitzants i amics a les  activitats organitzades pel dimarts 23 de juny amb motiu de la celebració de la Flama del Canigó.
 
La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan arreu dels Països Catalans. El 23 de juny la Flama del Canigó baixa d’aquest cim, des dels seus dos vessants. Centenars d’equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint moltes i diverses rutes. Comença la celebració d’una festa ancestral que és també un símbol de germanor entre tots els territoris de parla catalana.


Fotos de l’edició 2014 de la Flama a Viladecans.

Us destaquem  les fites més importants de la festa viladecanenca:
 

19:00 h. Concentració i crema de maleficis, a la Plaça de la Vila.
20:00 h. Plaça de la Vila:
  • Arribada de la Flama del Canigó
  • Lectura del manifest
  • Encesa de la Foguera de Sant Joan.
Organitza: la Secció Local de Viladecans d’Òmnium Cultural i els Diables de Viladecans. Col·labora: l’ajuntament de Viladecans.

Us hi esperem!!!

Òmnium Baix Llobregat
[email protected]

Web Baix Llobregat                    Agenda Baix Llobregat                    FacebÒC-Baix Llobregat

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.