Carregant Esdeveniments

La flama del Canigó arriba a Badalona

Actes i activitats
23 de juny de 2017, 17:00h

La matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renova al cim del Pirineu català i centenars de voluntaris i equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint diverses rutes per tal d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan. Així comença, any rere any, la celebració d’una festa ancestral vinculada al solstici d’estiu que és també un símbol de germanor entre els territoris de parla catalana.
La Flama del Canigó arriba a Badalona i per això volem convidar-vos a acompanyar-la en un acte que tindrà lloc el dia 23 de juny.
Començara a les 17:00 amb una cercavila que recorrerà els carrers de Badalona partint del carrer Sant Anastasi, a les 19:00 la flama arribarà a la plaça de la Vila on hi haurà salves d’honor a càrrec dels Miquelets de Badalona i la lectura del manifest per part de l’entitat Típic Ball de Bastons de Canyet, posteriorment les entitats rebran la flama i encendran la Foguera de Sant Joan, on cremarem el Decret de Nova Planta. Finalment es comptarà amb l’actuació de Badalona Bèsties de Foc.
Us hi esperem!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.