Carregant Esdeveniments

La Flama del Canigó arriba a Montgat

Actes i activitats
23 de juny de 2017, 17:30h
La matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renova al cim del Pirineu català i centenars de voluntaris i equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint diverses rutes per tal d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan. Així comença, any rere any, la celebració d’una festa ancestral vinculada al solstici d’estiu que és també un símbol de germanor entre els territoris de parla catalana.
La Flama del Canigó arriba a Montgat i per això volem convidar-vos a acompanyar-la en un acte que tindrà lloc el dia 23 de juny.
A les 19:30 hi haurà un tastet de coca i vi dolç a la plaça de les Mallorquines i a les 20:00 rebrem la Flama a la plaça de l’Ajuntament. Llegirem el manifest a la Torre de la Guaita i comptarem amb les actuacions dels Diables de Montgat i els Miquelets de Badalona i finalment farem el recorregut amb les torxes fins a la platja, on encendrem la foguera.  
Us hi esperem!
 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.