Carregant Esdeveniments

La Flama del Canigó arriba a Tiana

Actes i activitats
23 de juny de 2017, 11:49h

La matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renova al cim del Pirineu català i centenars de voluntaris i equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint diverses rutes per tal d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan. Així comença, any rere any, la celebració d’una festa ancestral vinculada al solstici d’estiu que és també un símbol de germanor entre els territoris de parla catalana.
La Flama del Canigó arriba a Tiana i per això volem convidar-vos a acompanyar-la en un acte que tindrà lloc el dia 23 de juny a les 18:30 a la Catequística i que seguirà a les 19:00 amb una cercavila fins al parc del camp de futbol.
Posteriorment hi haurà actuacions dels Diables, els Tabalers i el Club de Patinatge de Tiana, es llegirà un manifest, hi haurà ball de sardanes i un refrigeri pels assistents.
Us hi esperem!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.