Carregant Esdeveniments

La Flama del Canigó també arriba a Sabadell!

Actes i activitats
23 de juny de 2015, 20:00 h

Un any més, Òmnium Sabadell, la Federació Sabadell Cultura i la Joventut Atlètica de Sabadell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, portem la Flama del Canigó a la nostra ciutat el 23 de juny.

Com cada any, Òmnium Cultural de Sabadell, juntament amb la Federació Sabadell Cultura i la Joventut Atlètica de Sabadell, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la nostra ciutat, portarem la Flama del Canigó per encendre les fogueres que es faran arreu de Sabadell.

La Flama arriba el dimarts, 23 de juny de 2014! Reserveu-vos la data!

Programa

19.15 h – Inici de l’actuació musical de la Cobla Dulse Caminar a la pl. del Dr. Robert
20.00 h –  Arribada de la Flama de la mà de la Joventut Atlètica de Sabadell des de l’av. de Pau Vila
20.05 h – Lectura del Missatge de la Flama del Canigó, obra de Nemesi Solà , a càrrec de Carme Forcadell, anterior presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana i sòcia d’Òmnium Cultural de Sabadell.
20.15 h – Parlament del representant del Consistori
20.20 h – Recollida de la Flama per part de les entitats que així ho hagin demanat.
20.30 h – Fi de l’acte

Aquelles persones que ho vulgui, a més, podran endur-se un fanalet amb la Flama del Canigó a casa seva al mòdic preu de 5,00 €!

Si voleu col·laborar a organitzar l’acte de rebuda de la Flama a la nostra ciutat i donar-nos un cop de mà especialment el dia 23 de juny a la tarda, envieu-nos un missatge a [email protected]: serà poca feina i molt divertida!

Aneu consultant aquesta pàgina perquè l’anirem actualitzant amb les novetats que anem preparant! Podeu baixar-vos el targetó de l’acte aquí.


Podeu trobar tota la informació sobre la Flama del Canigó arreu del territori aquí.


Aquest acte ha estat organitzat conjuntament per Òmnium Sabadell, Federació Sabadell Cultura, la Joventut Atlètica de Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració del Forn Martí Portell de la Creu Alta i de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Banc Sabadell.

Participeu en la festa de Sant Joan, la festa dels Països Catalans!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.